sobre mi

De ben petita em fascinaven els colors, les formes, les diferents perspectives a l’hora de veure els objectes, tot allò amb què em podia inspirar a l’hora de dibuixar i de fer treballs amb les mans... a poc a poc vaig creure necessari fer d’aquesta passió una cosa que avui en dia és molt important per mi, la meva professió.

És per això que en un determinat punt vaig decidir enfocar els meus estudis cap al món de la Joieria, fent Joieria Artística a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. A més dels estudis, he adquirit coneixements treballant en diversos tallers de joieria i en cursos d’especialització.

Veig la joieria com una extensió tan física com també emocional de les persones, i per tant, a part de la visió estètica de les joies, tinc molt en compte que cada peça pot tenir un gran significat per a la persona que la porta.

Jugo amb formes geomètriques definides: cercles, quadrats, triangles, ovals... amb materials com la plata i l’or, pedres precioses i semiprecioses, les combino en el meu propi taller, aconseguint peces úniques amb un estil fresc i actual.

Moltes gràcies per la teva visita, espero que us agradi.

Júlia Compte Pàmies

Entrades populars